Loading...

SEO COPYWRITING / STORYTELLING / BLOG CONCEPT & CONTENT

Boho Babe

Project Details

Client: Boho Babe

Date: June 7, 2018

Online: www.bohobabe.nl

CASE STUDY

“Boho Babe is een webshop in bohemian sieraden, accessoires en lifestyle. Hier vind je een verzameling bohemian sieraden, fashion- en lifestyle items met een boho touch die wij met passie verzamelen op onze reizen. Alleen waar we zelf blij van worden nemen we mee. Hierdoor ontstaat een unieke en steeds wisselende boho collectie, aangevuld met brands die dezelfde vibe uitstralen. Op BohoBabe.nl shop je wereldse producten met een verhaal!

Wij reizen persoonlijk de wereld rond om deze bohemian schatten te verzamelen en de schoonheid van zowel deze producten als de plek waar ze vandaan komen te delen met jullie. Onze drijfveren zijn vrijheid, schoonheid en avontuur. De bohemian way of life – de kracht van vrijheid omarmen en het avontuur opzoeken, is dat niet wat we allemaal willen?

Maar: Boho Babe is meer dan een bohemian webshop alleen. Het is onze droom een plek te creëren waar alles op het gebied van een boho lifestyle samenkomt. Een plek waar gelachen en gedeeld wordt, een plek die inspireert om je dromen waar te maken en een plek waar  positiviteit en humor centraal staan. Een plek waar je jezelf kunt zijn, waar alles mag en kan en waar je verhalen over reizen, vrijheid en duurzaamheid leest op onze blog. Een plek waar je jezelf of een dierbare kunt verwennen met een bijzonder item dat wij voor jou hebben meegenomen uit een ver land.

We willen vrouwen inspireren om goed voor zichzelf te zorgen en af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur – verbonden door een lach, een ring, een traan en een tas. Iedereen heeft een  stukje bohemian in zich… we zijn allemaal Boho Babes.”

RESULT

CLOUDSHAPED werkt sinds een aantal jaar op vaste basis voor Boho Babe. Wij verzorgen alle SEO teksten op de website, geven advies en hebben het concept en de lancering van het bijbehorende blog verzorgd. Daarnaast schrijft CLOUDSHAPED iedere maand twee artikelen over uiteenlopende onderwerpen, bijvoorbeeld over de geschiedenis van de bohemian stijl, edelstenen opladen in maanlicht en symbolen uit de Indiaanse cultuur.

SEO COPYWRITING

CONCEPT EN LANCERING BLOG

BLOG CONTENT Previous Next