Loading...

DESTINATION MARKETING / INFLUENCER NETWORK / STORYTELLING / PHOTOGRAPHY

Icelandair

Project Details

Client: Gelderse Streken

Date: December 1, 2020

Online: www.geldersestreken.nl

COMPANY

Icelandair is een vooraanstaande luchtvaartmaatschappij met vluchten van en naar IJsland en is bovendien een aantrekkelijke optie voor trans-Atlantische vluchten. Icelandair biedt veilige, betrouwbare vluchten en een uitzonderlijke service op vluchten naar stedelijke gebieden aan beide zijden van de Atlantische Oceaan.

De luchtvaartmaatschappij opereert vanuit IJsland en maakt gebruik van de geografische ligging halverwege tussen Amerika en Europa om continu te werken aan een groeiend netwerk van internationale routes met IJsland als basis.

WORK

Het merk Icelandair is een van de meest algemeen erkende IJslandse merken, dat het karakter en de diensten en producten van de luchtvaartmaatschappij vertegenwoordigt.

CLOUDSHAPED heeft twee succesvolle campagnes opgezet met Icelandair. What About Her is via CLOUDSHAPED als influencer ingezet om het nieuwe Aurora Borealis vliegtuig te promoten inclusief een persbezoek. Ook is What About Her ingezet voor de grootschalige #mystopover campagne, inclusief persreis naar IJsland en Canada. Deze campagne is groots opgezet met reisverhalen, social media exposure en video exposure. What About Heeft ca. 116.000 unieke potentiële klanten bereikt met beide campagnes.

DISCUSS & CREATE CROSS MEDIA CAMPAIGN

VISIT DESTINATIONS & CREATE CONTENT

SHARE ONLINE AND OFFLINE Previous Next