Loading...

COPYWRITING / DESTINATION MARKETING / INFLUENCER NETWORK / STORYTELLING / PHOTOGRAPHY

Voigt Travel

Project Details

Client: Voigt Travel

Date: June 7, 2018

Online: www.voigttravel.nl

CASE STUDY

“Voigt Travel is een eigenzinnige reisorganisatie met een grote voorliefde voor de nog onontdekte uithoeken van Europa. Onze roots liggen in het Pure Noorden. Met een klein en hecht team van reisspecialisten regelen wij een onbezorgde, comfortabele en toch hele avontuurlijke vakantie. Je komt op onverwacht mooie plekken, je maakt kennis met een totaal andere manier van leven en ontmoet hele bijzondere mensen.

Inmiddels is Voigt Travel al decennia lang dé specialist op het gebied van reizen naar het noorden van Europa. Het is wereldwijd nog altijd de reisorganisatie met ‘s winters de meeste rechtstreekse vliegverbindingen naar het poolcirkelgebied: maar liefst zeven bestemmingen in Fins Lapland, Zweeds Lapland en Noord-Noorwegen worden een of twee keer per week aangevlogen en dit aantal groeit elk jaar. Sinds 2016 is ook de zomer in het Pure Noorden beter bereikbaar dan ooit. In nog geen 3 uur vliegen sta je in het licht van de Middernachtzon, in Noord-Zweden of nog noorderlijker, op de poolcirkel in Fins Lapland. In de zomer van 2019 en winter van 2020 zijn daar tot slot ook IJsland aan toegevoegd, uiteraard met een rechtstreekse vlucht. In één vakantie ligt daarmee het hele arctische gebied aan je voeten!”

RESULT

Voigt Travel heeft CLOUDSHAPED in 2020 gevraagd zo’n 50 pagina’s SEO copywriting over IJsland aan te leveren. Deze pagina’s zijn te vinden op de website van Voigt Travel en bestaan uit inspirerende en informatieve artikelen over IJsland.

Daarnaast heeft Voigt Travel in 2019 de influencer What About Her op een individuele persreis naar het noorden van IJsland gestuurd, met een aantal sprekende artikelen op What About Her, een mooie social media exposure en rakend beeld als resultaat. Met deze campagne zijn ca. 120.000 mensen bereikt.

DISCUSS & CREATE CROSS MEDIA CAMPAIGN

VISIT DESTINATIONS & CREATE CONTENT

SHARE ONLINE AND OFFLINE Previous Next